Το Εθνικό Σχέδιο για τις Μεταμοσχεύσεις, στο DELPHI ECONOMIC FORUM

ΤO ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ, ΣΤΟ DELPHI ECONOMIC FORUM 10.5.2021
Ένα μεγάλο βήμα στον χώρο της Υγείας στην Ελλάδα είναι κοντά στην πραγματοποίησή του. Η μελέτη, για το Εθνικό Σχέδιο για τις Μεταμοσχεύσεις στη χώρα μας, ολοκληρώνεται από την ομάδα του The London School of Economics and Political Science – LSE και του Imperial College London και οι βασικοί συντελεστές του έργου περιγράφουν στο Delphi Economic Forum το πλαίσιο των προτάσεων που αναμένεται να οδηγήσει τις Μεταμοσχεύσεις σε μια νέα εποχή. Μέσα από μια ολιστική προσέγγιση δράσεων, το Ίδρυμα Ωνάση στέκεται αρωγός στο έργο της Πολιτείας και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) και συμβάλλει στην ανοικοδόμηση του τομέα των μεταμοσχεύσεων στη χώρα.
Μάθετε περισσότερα για το @Delphi Economic Forum στο https://delphiforum.gr/
Συντονιστής:
  • Ιωάννης Ν. Μπολέτης, Πρόεδρος Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και Διευθυντής του Τμήματος Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης στο ΓΝΑ “Λαϊκό”
Ομιλητές:
  • Βασίλης Κοντοζαμάνης, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας
  • Αντώνης Σ. Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Ιδρύματος Ωνάση
  • Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) – Δ/ντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής & Δ/ντής Μονάδας Μεταμόσχευσης Ήπατος-ΓΝΑ “Λαϊκό”
  • Βασίλειος Παπαλόης, Καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων στο Imperial College London και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων
  • Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής της πολιτικής της Υγείας και Διευθυντής του LSE Health

Για να δείτε την εκδήλωση πατήστε εδώ.