Δωρεά του “ΗΠΑΡxω” σε 4 νοσοκομεία για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19

To Σωματείο Ηπαρομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” θέλοντας να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη δύσκολη μάχη που δίνει με την ασθένεια COVID-19 πραγματοποίησε δωρεά 8.800 ζευγάρια γάντια σε 4 νοσοκομεία της χώρας.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου 2020 στα ακόλουθα νοσοκομεία :

  • Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Παμμακάριστος” ως νοσοκομείο αναφοράς για COVID-19 και παρελήφθησαν από το Διοικητή κ.Θρασύβουλο Λαδόπουλο
  • Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Σωτηρία” ως νοσοκομείο αναφοράς για COVID-19 και παρελήφθησαν από τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ζαγανά Βάια.
  • Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων και παρελήφθησαν από την Προϊσταμένη κ. Γεωργάκη Παρασκευή.
  • Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου” Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και παρελήφθησαν από το Διευθυντή της μονάδας κ. Καπραβέλο Νικόλαο.

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος θέλει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ, των νοσοκομείων και γενικότερα όλους τους εμπλεκόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη της πανδημίας COVID-19.

Για να διαβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Νοσοκομείο Αθηνών “Παμμακάριστος” πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Σωτηρία” πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου” πατήστε εδώ.