Ενημερωτική εκδήλωση “Ιογενείς Ηπατιτίδες Β και C”

H Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) “ΕΞΟΔΟΣ”, διοργανώνουν τη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30, στο “Χατζηγιάννειο” Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ B & C”. 

Στην εκδήλωση μίλησαν η κ. Θεοδωρίδου Χ., Πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω”  (Ιογενείς Ηπατίτιδες και μεταμόσχευση ήπατος), ο κ. Αγαπητός Σ., Ταμίας του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” (Ιογενείς Ηπατίτιδες από τη σκοπιά του Έλληνα ασθενούς),  και η κ. Πεντεδέκα Μ. Υπεύθυνη Έρευνας του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) “ΕΞΟΔΟΣ” (Ιογενείς ηπατίτιδες & εξάρτηση).

xristina1

H κ. Θεοδωρίδου, Πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” κατά την ομιλία της “Ιογενείς ηπατίτιδες και μεταμόσχευση ήπατος”

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ) για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις Ιογενείς Ηπατίτιδες και η ενημέρωση του για τους τρόπους μετάδοσης, πρόληψης αλλά και έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας των ατόμων που έχουν προσβληθεί.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Γ.Ν. Νταλέκος, Καθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και του Ομώνυμου Ερευνητικού Εργαστηρίου της Ιατρικής Σχολής του ΠΘ.