27/09/2012 – Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο

27 09 2012

Η ΕΣΑμεΑ διοργανώνει στις 27/09/2012  Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο κόντρα στη πρόθεση της κυβέρνησης να καταδικάσει τα άτομα με αναπηρία σε κοινωνική εξαθλίωση.

27 09 2012

Tην ίδια στιγμή που οι έλληνες αθλητές αγωνίζονται για ν’ ανεβάσουν ψηλά την ελληνική σημαία στους Παραολημπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τα άτομα με αναπηρία και τους χρόνια πάσχοντες σε κοινωνική εξαθλίωση.
Η απόφαση της να προχωρήσει σ’ εφαρμογή μέτρων όπως: μειώσεις-περικοπές σε μισθούς, συντάξεις κύριες, επικουρικές και αναπηρικές, σε προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα αλλά και σε πρόσθετες καταργήσεις κοινωνικών φοροαπαλλαγών δημιουργούν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Απέναντι στη λογιστική λογική της κυβέρνησης που μετατρέπει τις ζωές των ατόμων με αναπηρία σε αριθμούς βρίσκεται όλο το αναπηρικό κίνημα.

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος συμμετέχει στο Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ κόντρα στη πρόθεση της κυβέρνησης να καταδικάσει τα άτομα με αναπηρία σε κοινωνική εξαθλίωση.

Για να διαβάσετε την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε εδώ.