18/07/2012 – Προς Υπουργό Εργασίας Βρούτση Γ. – Επιστολή για τη μη μείωση του διατροφικού επιδόματος και την επέκταση του στους ασθενείς που είναι ενταγμένοι σε λίστα ανεύρεσης μοσχεύματος

HPARXO SYNEXIZO

 

 

 

 

 

Επιστολή του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” και το Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδίας και Φίλων της Μεταμόσχευσης “ΣΥΝΕΧΙΖΩ” αποστέλουν επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση Γ. που ζητά τη μη μείωση του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους μεταμοσχευμένους ασθενείς αλλά και την επέκταση του στους ασθενείς που είναι ενταγμένοι σε λίστα ανεύρεσης ηπατικού ή καρδιακού μοσχεύματος όπως άλλωστε ισχύει και στους νεφροπαθείς τελικού σταδίου.

HPARXO SYNEXIZO

 Επιστολή του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” και το Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδίας και Φίλων της Μεταμόσχευσης “ΣΥΝΕΧΙΖΩ” αποστέλουν επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση Γ. που ζητά τη μη μείωση του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους μεταμοσχευμένους συμπαγών οργάνων αλλά και την επέκταση του στους ασθενείς που είναι ενταγμένοι σε λίστα ανεύρεσης ηπατικού ή καρδιακού μοσχεύματος όπως άλλωστε ισχύει και στους νεφροπαθείς τελικού σταδίου.

Για να διαβάσετε την επιστολή πατήστε εδώ.