Δεύτερη δωρεά του “ΗΠΑΡxω” στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19

Tον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” δώρισε 8.800 χειρουργικά γάντια στις ΜΕΘ τεσσάρων νοσοκομείων αναφοράς Covid-19. Ωστόσο, το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτύπησε τη χώρα μας ακόμη ποιο δυνατά.

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” αποφάσισε να ενισχύσει για ακόμη μια φορά το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας προσφέροντας ειδικό υγειονομικό υλικό στις ΜΕΘ τεσσάρων νοσοκομείων. Ποιο αναλυτικά, η δωρεά πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020 στα ακόλουθα νοσοκομεία:

  1. στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Παμμακάριστος” χορηγήθηκαν 250 μάσκες τύπου ffp2, οι οποίες παρελήφθησαν από τον Διοικητή κ. Θρασύβουλο Λαδόπουλο
  2. στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”, χορηγήθηκαν 100 στολές τύπου tyvek, οι οποίες παρελήφθησαν από την Προϊσταμένη της ΜΕΘ ενηλίκων κα. Γεωργάκη Παρασκευή
  3. στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπανικολάου”, χορηγήθηκαν στην Β΄ΜΕΘ 250 μάσκες τύπου ffp2, οι οποίες παρελήφθησαν από τον Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Καπραβέλο Νικόλαο
  4. στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου” χορηγήθηκαν 250 μάσκες τύπου ffp2, οι οποίες παρελήφθησαν από την Τομεάρχη κα. Νταντανά Ασημίνα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον εθελοντή του Σωματείου μας κ. Kώστα Γεωργακόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του στην πραγματοποίηση της δωρεάς.

To Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” με όσες δυνάμεις διαθέτει θα συνεχίσει την στήριξη του αγώνα των υγειονομικών ώστε να σωθούν όσο το δυνατό περισσότερες ζωές.