Πανελλαδικό Παναναπηρικό Συλλαλητήριο

27 09 2012

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. διοργανώνει στις 27/9/2012  Πανελλαδικό Παναναπηρικό συλλαλητήριο κόντρα στη πρόθεση της κυβέρνησης να καταδικάσει τα άτομα με αναπηρία σε κοινωνική εξαθλίωση.

Tην ίδια στιγμή που οι έλληνες αθλητές αγωνίζονται για ν’ ανεβάσουν ψηλά την ελληνική σημαία στους Παραολημπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τα άτομα με αναπηρία και τους χρόνια πάσχοντες σε κοινωνική εξαθλίωση.
Η απόφαση της να προχωρήσει σ’ εφαρμογή μέτρων όπως: μειώσεις-περικοπές σε μισθούς, συντάξεις κύριες, επικουρικές και αναπηρικές, σε προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα αλλά και σε πρόσθετες καταργήσεις κοινωνικών φοροαπαλλαγών δημιουργούν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Απέναντι στη λογιστική λογική της κυβέρνησης που μετατρέπει τις ζωές των ατόμων με αναπηρία σε αριθμούς βρίσκεται όλο το αναπηρικό κίνημα.

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” συμμετέχει στο Πανελλαδικό Παναναπηρικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η Ε.Σ.Α.μεΑ. κόντρα στη πρόθεση της κυβέρνησης να καταδικάσει τα άτομα με αναπηρία σε κοινωνική εξαθλίωση.

Για να διαβάσετε την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε εδώ.